Salgs- og leveringsbetingelser for Granittens Webshop

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Granittens Webshop - herefter kaldet Granitten. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Granitten.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Granitten ønsker du yderligere information, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Granitten anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt mellem køber og Granitten.
Varene sendes indenfor 72 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3-5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Hvis varen er behæftet med stavefejl udført af Granitten, ombyttes den uden omkostning for dig. Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Granitten, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Granitten. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Granitten har stillet dig i udsigt. Batterier i leverede enheder forventes at kunne levere strøm i 6 timer. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Granitten Webshop.

Fortrydelsesret

Granitten yder 14 dages fortrydelsesret, på varer der ikke er specielt produceret til dig, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Granitten underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved selv at returnere varen på Granittens adresse. Dette gælder dog ikke varer der er specielt produceret til dig.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af Granitten i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at se kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pris og betaling

I Granittens Webshop har du mulighed for at betale med kreditkort PayPal. Hvis du har en Paypal konto, kan du også betale med den. Alle priser i Granittens Webshop - på web-adressen http://www.granitten.com/ er inkl. moms. Der tillægges porto efter Post Danmarks aktuelle takst.

For sendinger til Grønland, Færøerne og Europa, aftales den ønskede forsendelses måde og takst mellem køber og Granitten.

PayPal Acceptance Mark

Indkøbskurv

Kurven er tom

logo sikre betalinger med PayPal dk
arbejdernes landsbank med konto nr

Gå til toppen